Semester i Kroatien

Sommarlov…jag älskar det! Man är äntligen fri som en fågel och kan slappna av och festa så mycket man orkar. Yupeee!

Jag måste berätta för er om resan jag har planlagt i denna sommar. Jag åker till Kroatien med några vänner. Vi har bokat ett hotell i Dubrovnik i 2 veckor och våra rum har utsikt till Adriatiska havet. Rena njutningen! Jag har redan varit på semester i många av de mest populära och billiga turistorterna i Sorta havet och Medelhavet, men har aldrig sett Adriatiska havet. Det blir spännande och trevligt med sol och strand.

Jag har också kollat vad det står om Dubrovnik på nätet. Det ser vackert ut och nattlivet verkar vara häftigt. Vi kommer att ha det jävla kul! Och så tänker vi också att hyra båt för att kunna se den fina kusten omkring staden. Jag har en vänninna som redan har varit i Kroatien och hon sade att det var absolut ett must att hyra båt i Kroatien. Så det gör vi! Jag har inte seglat så mycket i mitt liv ävem om jag bor i Sverige och det är en bra destination för segling. Men jag har varit på en del fester på båter och det var helt galet alltså. När man blir full måste man bara akta sig för att falla i vattnet. Jag hoppas i alla fall att vi kan hitta några båtfester i Dubrovnik. Hoppas också att det inte är allt för dyrt men det brukar vara rätt billigt att ha semester i länderna i Östeuropa. Jag ser verkligen fram emot denna semester!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *