Rökgardin på klubben

Jag är van vid att gå ut på stan på kvällen. Det kan låta lite fräckt men jag kan säga att jag känner till nästan alla barer och nattklubbar i Göteborg. Det har blivit lite som en hobby att uppleva utelivet i Göteborg och så skriva om det här i min blogg. Något jag har lagt märke till på sistone är att flertalet av serveringsställen i Göteborg har blivit helt rökfria. I de största ställena är det alltså förbjudet att man röker inomhus. Men rökförbudet gäller inte uteserveringar. Det finns lite speciella krav för små krogar och lokala pubar beroende av deras storlek och hur många gäster de kan rymma.  Förr i tiden när jag gick in på en klubb brukade jag möta en rökgardin. Det var inte så trevligt, det erkänner jag. Men jag menar faktiskt att rökning hänger samman med hela utelivsupplevelsen. Nu ser jag en del grabbar som röker el cigarett i stället för en vanlig cigarett på klubbarna. Det är bättre för dem och röken som kommer ut är inte så farlig som tobakröken. Men det ser fortfarande ut som rök och bidrar därmed till den mystiska atmosfären på klubbarna. Därför är jag en stor fan av elekroniska cigaretter. Om någon av er är rökare och har som avsikt att sluta röka, så pröv gärna dessa cigaretter. Den bästa modellen är ego t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *