En fotbolls stjärna

En fotbolls stjärna

 

Lukas var namnet på den framtida fotbollsspelaren. Han är född och uppvuxen i förorten Rinkeby och är 19 år gammal. På fritiden spenderar han mestadels sin tid på fotboll och hans mål är att en dag blir en stor fotbollsstjärna. Lukas röker och vill så gärna sluta upp med rökandet, men vet inte hur han ska sluta, problemet är vanan, vanan att röka en elektronisk cigarett. För han att lyckas karriärmässigt måste han sluta.

 

Ett nytt och hälsosamt sätt att sluta röka är att fortsätta röka men med en så kallad el cigarett. Lukas hittade denna el cigarett på nätet och beslöt sig direkt för att prova på den. Efter att ha sökt och läst om el cigaretter hittade han en hemsida vid namnet, www.eciggshop.se och beslutade sig för att beställa modellen Ego-t från eCiggshop.se.

 

Ego-t cigaretten är fri från tjära och andra skadliga kemikalier och en av de mest populära elektriska cigaretter. Med sin eleganta design och hög kvalitet, är denna el cigarett för den kräsna kunden.

 

Med sin eleganta tank för påfyllning av e-vätska är ego-t en extremt användarvänlig och funktionell produkt. En absolut topp produkt från Eciggshop.se.

 

Ego-T finns i följande färger:

 

Svart, Rostfritt stål, Röd, Blå

En Ego-T startpaket innehåller:

 

  • 2 Batterier 650 mAh

 

  • 2 Atomizer (Konverterar e-vätska ånga)

 

  • 5 tankar för e-vätska förpackningar om 1,1 ml

 

  • USB-laddare

 

  • Strömkontakt

 

  • Instruktionsbok

 

Tack vare ego-t el cigarett har Lukas slutat röka vanlig cigarett och lever idag ett hälsosammare liv och har fortfarande hoppet om att bli fotbollsstjärna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *