Du får göra som du vill!

Du får göra som du vill!

Alla ska ta sin egen väg, lyssna till ditt hjärta, vad säger den egentligen?

Jag vet inte om jag alltid lyssnar på mitt hjärta, känner ibland att det inte alltid är mig själv jag lyssnar på utan andras åsikter och viljor, som helt omedvetet blir min vilja. Men är det vad jag vill eller är det något jag tror jag vill.

Jag är en förvirrad själ på 20 år, och ställer mig frågan – Vad är det jag vill med livet.

feeling
Att kunna leva fullt ut ska man lyssna på sitt inre och inte alltid lyssna på de som kretsar omkring dig

 

För att kunna leva fullt ut ska man lyssna på sitt inre och inte alltid lyssna på de som kretsar omkring dig. Självklart kan man ta råd från vänner, familj runt om mig men det är inte alltid det jag egentligen vill. Men gör det för att de vinner över min vilja, om ni förstår hur jag menar. Ett exempel är viljan att sluta röka, är det något jag själv vill eller är det något jag gör för någon annan. I alla fall så beslöt jag mig för att sluta röka för att jag ville leva ett hälsosammare liv. Lösningen var en så kallad elektrisk cigarett som varken skadar dig eller din omgivning. Jag slutade med den vanliga tobakscigaretten och började med en elektrisk cigarett. Fördelen var att jag fortfarande fick i mig samma mängd nikotin men utan tobak, en e cigg med nikotin helt enkelt.

Så detta beslut var både för mig själv, vänner och familj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *