Clone a what?

Hej på er!

Jag ska på födelsedag på lördag och det är en pojke jag var ihop med för länge sedan. Vi hade det bra tillsammans men vi var mer som vänner än älskare. Han är jättesöt och har bara det bästa sinnet för humor. Det är bara så skoj i hans sälskap! Vi är fortfarande bra vänner och träffas ibland. Han är single för tillfället och njutar av livet som sådant.

Nu har han födelsedag på lördag och blir 25 år gammal. Jag har funderat över vad slags present jag kan ge honom och bestämt mig för att hitta på något roligt. Ni vet, som de där finurliga och roliga sakerna man kan köpa i födelsedagspresent. Sedan vill jag gärna att det är lite kaxigt och har med sex att göra. Han älskar den slags skämtar och jag tror att han kommer att uppskatta en sådan present.

Jag har varit inne och tittat på en del webbutiker med presenter och hittat en bra webbutik om sexleksaker. Kolla in på Sinful.se. Där har jag upptäckt något som heter clone a willy. Det går ut på att man kan klona sin penis  och förvandla den till en vibrator. Ni kan se hur en clone a willy ser ut här. Det låter som något roligt och sexigt och jag tror jag köpet det. Det finns faktiskt flera varianter jag ska välje mellan, en vanlig, en självlysande och en chokoladutgåva. Vilken ville ni välja?

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *